Aasen Bil og Landbruk
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice car-glassservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Bilservice og bilreparasjon

featured image

Moderne biler krever moderne serviceverksteder. Som en del av Bosch Car Service har vi et heldekkende tjenestetilbud innen bilservice og bilreparasjon.

Vedlikehold og kontroll av bilen

Hos oss får du alltid kvalitetsservice og reservedeler fra Bosch til gunstige priser, enten bilen går på bensin, diesel eller strøm. Som den smarte bileier du er, vet du selvsagt at regelmessig bilservice forlenger bilens levetid og gir deg færre problemer. En god tommelfingerregel er å ta en sjekk på bilen  før vinteren og sommeren, eller før du kjører av sted på ferie. Vi kan også utføre tilpasset bilservice i henhold til serviceheftet eller elektronisk intervall.

Mekaniske bilreparasjoner

Selv om dagens biler er høyteknologiske, er det mange mekaniske komponenter som utsettes for slitasje gjennom årenes løp. Vi har gunstige pakketilbud for utbedring eller skifte av for eksempel eksosanlegg, støtdempere, servosystem og hjullagre. Vi utbedrer eller skifter også mekaniske motorkomponenter som kjølesystemer, innsugingsdeler og kam- og drivreimsett ved behov.

Service på bensin- og dieselbiler

Bosch er verdens ledende leverandør av moderne drivstoffinnsprøytningsteknikk. Derfor kan vi tilby deg ekspertise og service av ypperste kvalitet både for diesel- og bensinbiler. Vi utfører reparasjon av bensin- og dieselinnsprøytningssystemer, tenningssystemer, innsugningssystemer og eksosanlegg i tillegg til kontroller av avgasser og utslipp.


Aasen Bil og Landbruk – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!